Sesong avsluttning

Postet av Oshaug IL den 1. Jun 2022


Oshaug hornets innebandy tar nå en velfortjent ferie.
Dette året har vært skikkelig gøy for oss i innebandy miljøet, da vi har fått lov til å gjennomføre så masse for bygdas små og store.

Vi var spente i høst på hva sesongen ville bringe, da vi var 6 spillere igjen på G14, og hadde 2 små ferskinger på 4 og 5 år som ville spille innebandy
Vi har gjennom sesongen fått et G/J 7, G/J 9 og Mixit lag , å må si vi er veldig fornøyde med det. Innebandymiljøet har virkelig vokst denne sesongen, å vi håper det fortsetter etter sommerferien vår.

Fredag før påskeferien fikk vi endelig gjennomføre den årlige innebandyturnering for 3-5 trinn ved små skolene i Rakkestad, og 8-10 trinn har fått hver sin dag med innebandy. Vi er super takknemlig for at skolene stiller seg så positive til at vi får bruke en dag av dem til dette. Å håper det at vi får komme tilbake igjen til høsten ;)

Vi vil også nå benytte anledningen til å takke Bjørnar i Marker Sparebank som tar i mot oss med et smil når vi har vært innom å spurt etter gevinster til skoleturneringene. Vi synes der er utrolig hyggelig å komme innom, da du tar deg tid til å høre hvordan det går med innebandyen å heier oss frem.

Å ikke minst må vi takke Norges Bandyforbund region Sørøst for all hjelp vi har fått til å gjennomføre turneringene. 


En riktig god sommer ønskes fra Oshaug Hornets 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.