Skoleturnering Rakkestad ungdomskole

Postet av Oshaug IL den 22. Mar 2022

Vinner av 8 trinn sin skoleturnering 2022


Norsk, matte, engelsk... Nei, ikke i dag. Klokken er 08.30 å rundt 100 elever sitter på tribunen å får informasjon om hvordan dagen er lagt opp. Dommerne Mikael Forsling og Cathrine Nilssen viser elevene noen av regler de må følge under kamp. På 2 baner skal det nå avgjøres, av 8 lag skal det stå igjen 1 vinner.


Klokken er blitt 09, de første kampene er blåst i gang. Man kan se at noen er nervøse, men vi er ikke langt inni første kamp før man kan se at nervøsitet er byttet ut med vinnerinstinkt. Her kjempes det, det heies fra sidelinjen. Ikke bare av andre elever, men man hører en lærer inni mellom som er å roper lagene frem, gir dem litt veilednig. 

Klar for kamp

Når klokken er blitt 12 står vi igjen med fire lag som er klar for semifinaler. Kampene som blåses igang nå kan man ta og føle på. Det spilles om heder å ære. Alle vil de i finalen, å det merkes godt på kampene. Det er mange knallgode skudd mot mål, frustrasjon over å ikke treffe. 


4 plass gikk til Ball og kølle laget. 

3 plass gikk til Pasnisjini


Når finalene ble blåst i gang viste vi det at dette kom til å bli 18 veldig spennende minutter. Steminingen i hallen er en annen. Kampene som har vært er vi ferdig med, nå heies begge lag frem fra tribunen.
2 plass gikk til Golddiggers 
 Det er gjevn kamp frem til de siste 5 minutter. Golddiggers får 2 baklengsmål å mister hode. Det blir 2 minutters utvisning på dem i tillegg, noe som gir Viva Napoli en ekstra boost og setter spikern i kista med et siste mål. Viva Napoli vinner 8 trinn sin skoleturnering 2-5 over Golddiggers

 

 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.