Skoleturnering 3-5 trinn

Postet av Oshaug IL den 9. Apr 2022

Uker med planlegging ligger bak Mikael og meg når vekkerklokken ringer klokken 07:00 fredags morgen. Jeg kjenner at det er sommerfugler i magen, endelig skal vi få ha innebandyturnering igjen for små skole elevene i Rakkestad.

Litt over åtte er vi på plass i Rakkestadhallen for å klargjøre for turnering. Håndballmål skal sikres, og byttes ut med innebandymål. Køller og vester legges frem utover 4 baner.


Klokken ni skal kamp 1 av 11 blåses av på alle banene. Heldigvis har vi stødige dommere som hjelper oss gjennom dagen.Nina Durban Andreassen, fra SørØst bandyregion, søsknene Cathrine og Martin Nilssen og innebandy leder Mikael Forsling. Her er det bare å holde tunga rett i munnen for å holde tidsskjema.
 
Litt før ni er i alt 190 elever samlet på tribunen sammen med sine lærere. Jeg står å speider ut over tribunen, å er nok like spent som våre unge håpefulle over denne dagen. I 2 år har vi ventet på å få gjøre dette igjen for små skole elevene, å endelig er vi her. Knæra mine skjelver, og jeg må ta en dyp pust inn før jeg ønsker alle velkommen. Det er mye informasjon som skal ut før vi er klare, men brått så er vi i gang med første kamp.


Den stemningen som er i hallen så tidlig på morgenen er helt fantastisk, og elevene ved skolene er helt rå på å heie hverandre frem. Å må si vi er imponert over forberedelsene elever og lærere også har lagt i denne dagen.
Det er fargerike plakater med lagnavn, heia rop og lærere i påske kostymer.






Mens jeg går min runde rundt i hallen møter jeg en påske kylling som også vil være med på morra. Dessverre var den ikke påmeldt til kamp sammen med de små, men jeg lovet at den skulle få bli med når det ble lærer kamp. Klykkelig glad ble den for det, og fortsatte sin runde rundt i hallen. Med mange nye danse moves under vingen og enda flere nye venner trakk kyllingen seg tilbake sammen med dørvaktene Manuela Kölzow og Robin Damry.





Vi nærmer oss nå slutten av dagen, dommerne har fått turneringen til å gå knirke fritt. Elevene har gjort en fantastisk jobb på banen, og lærerne har hatt stålkontroll fra sidelinjen. Litt over halv tolv er alle elevene ferdig for dagen. Endelig kan dem samle seg oppe på tribunen å slappe av litt før premie utdeling. For her må alle ut på banen å spille, selv lærerne. Kvart på tolv er det tid for å blås i gang kampen som får taket til Rakkestadhallen til å nesten lette.


Lærere fra hver skole skal spille mot hverandre, med elevene på sidelinjen denne gangen.
Da noen av skolene ikke kan stille med alle lærerne sine stilte dommere og påskekyllingen opp på forskjellige lag. Til og med lille Tian på 5 år fikk lov å delta på denne viktige kampen.


Mens jeg står på sidelinjen å følger kampen som er i gang, ser jeg at det er nok ikke bare vi som har savnet turneringen. For det var en ivrig gjeng lærere som var på banen å spilla kamp. Å for meg å hører på de hærlige elevene som lager liv på tribunen er som musikk i mine ører. Nå er det bare for meg å senke skuldrene. Vi har holdt tidsskjema og er klar for premieutdeling




Årets supporter gjeng ble: Epic boys


Årets lagnavn ble: Klukk klukk gjengen

 

                    Vinner av skoleturneringen: Kirkeng skole


Det er mange som fortjener en stor takk for at vi får til å gjennomføre dette, men ingen nevnt og ingen glemt.

På vegne av Oshaug IL sier jeg bare tusen takk.
Hilde-Mari Forsling

 



Skoleturnering Rakkestad ungdomskole

Postet av Oshaug IL den 22. Mar 2022

Vinner av 8 trinn sin skoleturnering 2022


Norsk, matte, engelsk... Nei, ikke i dag. Klokken er 08.30 å rundt 100 elever sitter på tribunen å får informasjon om hvordan dagen er lagt opp. Dommerne Mikael Forsling og Cathrine Nilssen viser elevene noen av regler de må følge under kamp. På 2 baner skal det nå avgjøres, av 8 lag skal det stå igjen 1 vinner.


Klokken er blitt 09, de første kampene er blåst i gang. Man kan se at noen er nervøse, men vi er ikke langt inni første kamp før man kan se at nervøsitet er byttet ut med vinnerinstinkt. Her kjempes det, det heies fra sidelinjen. Ikke bare av andre elever, men man hører en lærer inni mellom som er å roper lagene frem, gir dem litt veilednig. 

Klar for kamp

Når klokken er blitt 12 står vi igjen med fire lag som er klar for semifinaler. Kampene som blåses igang nå kan man ta og føle på. Det spilles om heder å ære. Alle vil de i finalen, å det merkes godt på kampene. Det er mange knallgode skudd mot mål, frustrasjon over å ikke treffe. 


4 plass gikk til Ball og kølle laget. 

3 plass gikk til Pasnisjini


Når finalene ble blåst i gang viste vi det at dette kom til å bli 18 veldig spennende minutter. Steminingen i hallen er en annen. Kampene som har vært er vi ferdig med, nå heies begge lag frem fra tribunen.
2 plass gikk til Golddiggers 
 Det er gjevn kamp frem til de siste 5 minutter. Golddiggers får 2 baklengsmål å mister hode. Det blir 2 minutters utvisning på dem i tillegg, noe som gir Viva Napoli en ekstra boost og setter spikern i kista med et siste mål. Viva Napoli vinner 8 trinn sin skoleturnering 2-5 over Golddiggers

 

 




Velkommen til innebandy

Postet av Oshaug IL den 18. Aug 2021

Les og last ned invitasjon her :)


Innebandysesongen starter opp!

Postet av Oshaug IL den 18. Aug 2015

Etter en lang sommerferie, er tiden nå inne for å starte opp innebandy-treningene igjen.

Vi ønsker tidligere og nye spillere velkommen - både gutter og jenter!

Våre lag har følgende treningstider i Degerneshallen denne høsten:

G8/G10
Mandag 16.30-18.00
Onsdag 16.30-18.00

G16 + Senior
Onsdag 19.30-21.00


I løpet av høsten tar vi sikte på å starte opp innebandyskole for 6- og 7-åringer.
Fjorårets innebandyskole var veldig populær, og vi håper på å gjenta suksessen i år.
Nærmere informasjon kommer.

Oshaug IL Innebandy kan dessverre ikke stille G14 og eget G16-lag denne sesongen.
Grunnet mangel på trenere og lagledere, samt usikkerhet rundt antall spillere, har vi ikke kunnet melde opp disse årsklassene til seriespill. G14 har treningstid, så hvis situasjonen endrer seg kan vi tilby trening og evt. cupspill for denne årsklassen.

Vi kan tilby jenter og gutter fra 16 år å trene med seniorlaget, men årsklassen fra 13-15 år har dessverre ikke et treningstilbud i Oshaug IL pr dags dato. Dette beklager vi på det sterkeste, og klubben jobber for rekruttere både spillere og dedikerte voksenpersoner slik at vi kan få på plass et tilbud i kommende sesonger.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med leder for innebandygruppa, Carin Murtnes, på telefon 971 67 709.

Vel møtt i Degerneshallen!


Innebandy uke 49

Postet av Oshaug IL den 2. Des 2014

Treninger og kamper er flyttet til Rakkestadhallen denne uken (uke 49) grunnet 30-årsjubileet til Degerneshallen.